tirsdag 31. januar 2012

Omflytting, jobbing, planlegging av opp-pussing = Mange jern i ildenDa har karene nok en gang løftet på møbler for at mor i huset skal bli fornøyd. Nå er det store skapet flyttet innerst i stua ved spisebordet (det må deles i to, for det er meget tungt), og stua ble mye større. Ja, større ble den vel ikke, men den virker større… Noen av bildene er ikke av god kvalitet, for de er tatt om kvelden. Dagslys gir mye flottere bilder...


Legg merke til duken! Den er av 100 % lin - vaskes i maskina - trommles og legges rett på bordet.
Ikke noe strykejern her i gården - eller ingen symaskin, så kantene er frynsete. Tøft synes jeg!
I dag har jeg jobbet hjemme. Hjemmekontorløsningen fungerer supert, og jeg har fått gjort mye fra sofakroken i dag. Facebookgruppa jeg opprettet til Lyden av trivsel vokser stadig, og det er jo ikke rart. Over 550 personer i kommunen har meldt seg på! Jeg derimot må ta det med ro pga dårlig rygg, men konserten skal jeg i hvert fall få med meg! Ønsker alle lykke til med øvingene, og bare så dere vet det: jeg har meget høye forventninger til konserten i slutten av april!!


Kista er reisekista til pappas tante. Hun reiste fra Amerika med denne kista.
 Pappa hadde den som verktøykasse i garasjen, men jeg bruker den nå som bord :)

 Ellers så er det mange tanker som svirrer ang. konfirmasjonsforberedelser, opp-pussing av kjeller, bytte av benkplate på kjøkken, opp-pussing av toalett oppe +++. Problemet er at jeg bare kan planlegge, og mannen i huset må gjøre jobben. Hva skal prioriteres først?? Akkurat nå tror jeg benkplata på kjøkkenet må tas først, men jeg vet ikke hva jeg vil ha annet enn at plata må tåle en støyt. Skal ikke ha en plate som får merker og hakk, og det vil si at heltre utgår!

På veggen er det gjort plass til en vegglampe som jeg ønsker meg...

Når det gjelder opp-pussing av kjelleren så er det vel så å si bestemt følgende: nytt rom til minstemann, hobbyrom til mannen i huset, klesrom, en liten gang og et lite toalett. Synes da vi har kommet et stykke når vi har bestemt hva kjelleren skal inneholde. Gulv er vel også ganske klart, for vi ble meget fornyde med det gulvet vi la i det forrige huset vi bodde i. Grått laminatgulv – praktisk og fint! Regner med det blir lyse panelplater på veggene til minstemann og varmekabler i gulvet.
Som du leser er det mange planer og ønsker fra mors side. Så lenge jeg ikke kan gjøre noe annet en å sette opp en prioriterngsliste (og handleliste), så faller alt arbeid på mannen i huset, men pappa har sagt han kan hjelpe til, og det skal vi ikke glemme. Nå gjenstår det å få låne litt penger i banken, så er det bare å sette i gang! Og det beste av alt: Når minstemann får nytt rom i kjelleren blir det et ledig rom til mor. Det skal bli min egen lille hule :)
Ha en trivelig mandagskveld!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne en kommentar på innlegget!