mandag 25. oktober 2010

Arkivskolen og GreenGate

Da er det mandag og ny uke. Sitter og arbeider med innsending nr. 2, for nå har jeg atter en gang inntatt skolebenken. Også denne gang nettbasert... Leser om forvaltningslov, offentlighetslova og arkivloven. Høres sikkert ganske tørt ut, men det er veldig interessant skal jeg si deg!! Men jeg har lett for å finne på andre ting når fingrene løper løpsk på tastaturet. Jeg fant plutselig en flott side som jeg ikke har besøkt før - nemmelig www.int.greengate.dk, og her fant jeg mange flotte ting som havner på ønskelista...


Skal bestille katalogen!


Vet også at boligfryd har mye av det som finnes i katalogen, og bestille på nett er jo egentlig meget enkelt - ja, kanskje alt for enkelt!

Disse bildene er hentet fra http://www.boligfryd.no/

Tenkte egentlig at tallerkenhylla skulle fungere som julekalender (kommer mer om denne tenkte kalenderen senere, for jeg har en plan... Takk HILDE for tipset!) for barna i år, men fikk plutselig lyst til å pynte den med nye GreenGateting! Jeg må vel la den fungere som kalender i desember, så får jeg se om noen av disse ønskelistetingene ligger under juletreet til jul.

http://www.boligfryd.no/

Da ville tallerkenhylla blitt vakker i mellomjula...

Så var det denne Arkivskolen da... Nå skal jeg lese og bli klok! Ha en fortsatt fin kveld i høstmørket og plaskregnet! :)

1 kommentar:

  1. Tine Nermark Johnsen26. oktober 2010 kl. 20:37

    Åhh, har du allerede begynt med oppgave 2!!! Jeg sitter og jobber med nr. 1 - og som du ser finner også jeg på andre ting på tastaturet... Sjekker innom bloggen din daglig :-)

    SvarSlett

Skriv gjerne en kommentar på innlegget!