Digital scrapbooking

Jeg har i mange år hatt digital scrapbooking som hobby, og bruker Adobe Photoshop og Adobe Indesign som verktøy når jeg er i det kreative hjørnet.

Ta kontakt hvis du trenger hjelp til å lage

- Bursdagskort
- Brylluspskort
- Invitasjoner
- Plakater
- Bordkort
- Fotobøker (Trykkes hos Japan Photo)
- Andre ting innen digital scrapbooking

Pris etter avtale.

Hva er digital scrapbooking?

Digital scrapbooking begynner med bearbeiding av bildet/bildene. Formatet beskjæres og bildet/bildene behandles i PhotoShop (eller lignende program).

Utrustet med programvare som håndterer layout, legges bilder og øvrige elementer lag på lag. Du kan flytte og redigere, angre og printe så mye du vil. 
Hemmeligheten er blant annet såkalte "digi-kits": sett med digitale elementer som bakgrunner, merker, rammer og så videre. Settene finner du på nettet, noen er gratis, de fleste koster en liten slant. Her kan du laste ned det du måtte ønske!
Du kan også selv scanne materialer for bakgrunner, tegne eller fotografere elementer. 
Digitale scrapbooks er perfekt å dele på e-post og Internett. Utskrifter samles i album eller du kan gjøre stas på kunstverkene i trykte fotobøker. I så fall er det smart å tilpasse sideformatet fra starten. Se FotoKnudsen, Japan Photo eller Eurofoto.
Jeg lager ofte den øverste delen i kortet dgitalt, og sper på med flere lag med ulikt papir/papp og evt. annet stæsj :) 

Noe av det jeg har laget:


Jeg oppdatere denne siden med bilder av kort og div. jeg har laget, så følg med :) Det du ser på disse sidene er for det meste det som er laget digitalt. Jeg har ikke så mange bilder av ferdige produkt. Som regel settes det på bånd, papp ++ etter de er skrevet ut. 
 cathrine.guldvik@hotmail.no 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne en kommentar på innlegget!