torsdag 21. april 2011

Valvika...

Laget gjestebok som jeg kledde med Tildastoff
Vårt ferieparadis! 

Har mac-en med meg på påskeferie, så nå tenkte jeg det kunne være greit å skrive litt om feriehuset vårt. Vi leier et gammelt hus på åremål. Her er det ingen fasiliteter annet en "pitte litt" strøm - nok til vannkoker og en kokeplate + noen lyspærer... - men her trives vi godt. Huset er ikke isolert, så vinterferien ble en kaldt fornøyelse... Mor var sur pga. iskaldt hus, så det ble kun med en natt! 

På vår, sommer og høst er det flott her. Vi har egen strandlinje - som akkurat nå ligger under vann - og den blir flittig brukt når mor i huset skal nyte solen om sommeren.
Når det gjelder stil og interiør, så sliter jeg litt. Vi har ikke hatt anledning til å pusse opp enda, så her er det ikke helt slik jeg kunne tenke meg. Kjøkkenet er i hvitt og blått - tålig greit... På stua er en vegg rød og resten er trehvitt. Stua SKAL etter hvert bli hvit, men har tenkt å beholde de blå dørkarmene for å ta igjen litt av blåfargen på kjøkkenet. Her kan vi gjøre mye når det gjelder opp-pussing, men det tror jeg blir lenge til... Vi skal jo flytte igjen til sommeren...

Handymannen skal skifte noen vidu og isolere loftet, og da vil alt bli mye bedre hvis vi skal hit på vinters tid. Ikke akkurat et savn når det gjelder bruk på vinteren, for da trives vi best på fjellet. Der har mamma og pappa ei flott hytte som vi bruker! Må vel legge ut et blogginnlegg fra hytta siden. Som minstemann sa for litt siden da jeg kalte dette for hytta vår: mamma dette er ikke hytte, for dette er feriehus!!Storebror på padletur. vakker utsikt!


I dag har "karan" ordnet mer ved, vært ute i kano og trenet hunden vår, Kaisa. Hun springer som en gal etter skudd som blir avfyrt, og det skal hun visst ikke gjøre... Så her har storebror og far avfyrt utallige skudd. gjett om de leker seg!!
Mor i huset har vært sprek - en lang trimtur ute i skog og mark. Var redd for å møte bjørnen, men jeg såg ikke så mye som ei mus :)


Nå er det kveld og tid for spill. I kveld blir det vel en runde med brettspillet Risk.

Ønsker alle en fortsatt god påske!

Cathrine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne en kommentar på innlegget!