fredag 22. april 2011

Påskesol og påskebesøk i Valvika

Langfredag kom med skyfri himmel og en flott dag med masse besøk! Klokka er over halv ti, og vi har vært ute i over 12 timer i dag. 


Kanopadling var populært både for store og små!

Det kjennes i ansiktet at sola har steiket, og kroppen er fornøyd etter masse god (og usunn) mat. Det er påske bare en gang i året! 


Mamma og tantebarnet Lotte
Til opplysning til alle som var innom Valvika i dag: dere må komme tilbake for å skrive i gjesteboka!! :) Det ble glemt av alle og en hver. Kanskje ikke så rart, for vertskapet glemte også den flotte gjesteboka som mor i huset har laget :)

Lille Lotte ville helst være ute i vannet...


Gutta på tur sjarmerer fotografen!


Tantebarnet Dina

Da gjestene dro var det tid for oppvask!

Flott bilde av vår kjære viltre Kaisa!


Nå skal vi bare slappe av... I mors hode surrer opp-pussingstanker som vanlig. Neste gang jeg skal hit, så blir det panel og maling av utedo. Det er et tragisk syn i dag, og skal bli et flott syn i løpet av sommeren! Skal legge ut før- og etterbilder, så forstår alle hva jeg snakker om.

Avslutter denne bloggsnutten med et bilde av et godt glass vin og en påskekylling på ski. Handymannen har klippet plena her i dag, så det er ingenting som minner om den lange vinteren som har vært!

Fortsatt god påske!
Cathrine

1 kommentar:

  1. Såg steikfintj ut!! Nydelige bilda av Even i kajakk! Gler mæ te i juni når æ å har mulighet te å ta glede i idylln :)

    SvarSlett

Skriv gjerne en kommentar på innlegget!